Project Engineering

Wij gaan een stap verder

f1b-2

De bouwsector is in volle transformatie. De klassieke driehoek - bouwheer, ontwerper, aannemer -wordt meer en meer doorbroken (Design & Build, DBFM, Bouwteam,...). Ook de bouwtechnieken evolueren elke dag, van 3D-printen tot robotisatie en het gebruik van augmented reality.

Deze nieuwe manieren van bouwen en samenwerken vereisen ook een aangepaste houding van de ingenieur. Met onze aanpak vanuit project-engineering gaan wij een stapje verder en evolueren wij mee .

We zijn uw partner

Een prestatiegerichte aanbesteding? Werken in een Bouwteam? Het vraagt een flexibele houding van de ingenieur. Door onze bereidheid om te luisteren en onze ruime ervaring zijn we in staat om de juiste attitude aan te nemen. Zo kunnen we er voor zorgen dat de correcte belangen worden gediend en de verantwoordelijkheden worden opgenomen.

e3411d76-50a7-11e9-a23a-4401a0e866d6_web_scale_0.0825_0.0825__
DSC_0976

We optimaliseren

We zetten ons dan ook mee aan de ontwerptafel om uw project te optimaliseren. Indien nodig verzamelen we externe competenties om een volledige en multidisciplinaire studie aan te bieden met als einddoel de optimalisatie van resultaat, kost, termijn en kwaliteit.

We innoveren

Dat de technologische (r)evolutie ook in de bouwsector grote wijzigingen met zich meebrengt valt niet meer te ontkennen. Als ingenieur zijn we enthousiast om deze nieuwe mogelijkheden te benutten, maar ook om deze zelf mee te ontwikkelen. We tasten de grenzen af van de meest recente BIM-toepassingen en werken mee aan nieuwe bouwoplossingen.

project engineering-1
nl_NLDutch