Jan werd deel van het Fraeye team

Eind 2018 vervoegde Jan Dieryckx de directie van Fraeye.
Jan was op dat moment meer dan 6 jaar werkzaam bij MULTI.engineering.
Zijn functie als  projectmanager voor de Scholen van Morgen zorgde ervoor dat hij de nodige ervaring had opgedaan om te werken met teams. Dat was ook de CEO van MULTI.engineering, Nicolas Van Goeye, niet ontgaan. Jan werd dan ook gevraagd om het team van Fraeye te versterken.

Jan, hoe heb je deze eerste maanden bij Fraeye ervaren?

Erg positief. Vanaf het begin had ik een positieve klik met de mensen van Fraeye. Ik ben gestart met een gesprek met elk teamlid waarbij we elkaar beter leren kennen hebben. Tijdens die gesprekken heb ik kunnen vaststellen dat Fraeye en zeer waardevol team heeft. Het team bestaat uit sterk verschillende persoonlijkheden, maar het viel me wel erg op dat een aantal punten steeds terugkwamen: ze kunnen rekenen op elkaar, willen goed zijn in wat ze doen en denken mee met de klanten.

Het heeft me ook doen inzien dat de mindset hier juist zit en een grote omkeer niet op zijn plaats zou zijn. Het was dus erg leuk om vanaf de eerste dag aan te voelen dat we op dezelfde trein zitten, we hebben elkaar wel gevonden.

Hoe zal jouw komst de toekomst van Fraeye mee bepalen?

Zoals ik al zei zit het hart bij Fraeye op de juiste plaats en is een breuk met het verleden absoluut niet nodig. We willen op hetzelfde elan verder gaan maar met een nieuwe boost, een adrenaline-injectie. De goede relaties met de architecten, bouwheren en aannemers werden steeds gekoesterd en wens ik verder te versterken. Daarnaast wil ik uiteraard nieuwe relaties aanknopen, en zo mee te zijn met de steeds snellere evoluties op de bouwmarkt. Dit zowel op technologisch vlak als op de manier van samenwerken. Meer en meer worden opdrachten uitgeschreven voor bouwteams, Design & Build, DBFM, … en net in die opdrachten kan Fraeye, met haar meedenkende ingesteldheid en ervaring, het verschil maken en een project versterken.

Ik hoop dus dat ik voor een frisse wind kan zorgen in het kantoor en Fraeye klaar kan maken voor de toekomst!

In 2016 sloot Fraeye aan bij de MULTI.engineering groep. Zie je hier een meerwaarde?

Fraeye en Multi delen dezelfde waarden: trots willen zijn op wat je doet, voldoening halen uit je werk, flexibel zijn en meedenken met de klant. Deze gelijkenis vormt een stevige basis voor een mooie samenwerking. Ook het familiale karakter van beide bedrijven zorgt ervoor dat we elkaar begrijpen. Geen van beiden is zijn familiale roots vergeten. Dit vertaalt zich naar de sfeer die er op de kantoren heerst en hoe we met elkaar omgaan.

In de opdrachten die we uitvoeren verschillen we wel, Fraeye richt zich op alles wat met gebouwen te maken heeft, terwijl Multi zich meer richt op infrastructuur en industriële projecten. Multi en Fraeye zijn dus mooi complementair, we kunnen het een sterk huwelijk noemen, soms met andere interesses, maar steeds met dezelfde waarden.

Leave your comment